info@tatnak.com
Barış Mah. Koşuyolu Cad. Nakliyeciler Sitesi B Blok No: 15 Gebze / Kocaeli
Ağır Yük Taşımacılığı

Ağır Yük Taşımacılığı

Kalite Asla Tesadüf Değildir



Tatnak olarak Ağır yük Taşımacılığı sektöründe kendimize duyduğumuz güven ve siz müşterilemizin hayal ettiği taşıma projelerini evinizin güven ortamında huzurlu bir şekilde sunmayı istiyoruz. Taşıma işlemi yapılacak yerin ücretsiz keşfini yapmak için gelecek olan uzman nakliyat ekibimiz taşınacak cihazların kapasitesini ve araçları belirledikten sonra taşıma ücretini belirler ve sunar.
 


Lowbed Taşımacılık

 

Ağı yük taşımacılık hizmeti sunan nakliyat firmaları tarafından sunulan özel bir taşımacılık hizmeti olan lowbed taşımacılık standart taşımacılık hizmetinden farklı olarak bazı özelliklere sahiptir. Kara yollarından alınan yasal izinler doğrultusunda gerçekleştirilen lowbed taşımacılık ayrıca ağır yük taşımacılık hizmeti olarak da tanım görmektedir. Özel hizmet belgesi dahilinde gerçekleştirilen lowbed taşımacılık standart taşımacılık hizmetlerinde söz konusu olduğu gibi sadece yurtiçi olarak gerçekleştirilebilmektedir.

Bir markanın ürünleriyle ilgili depolama, nakliye konusunda gerekli tüm aşamaların sorumluluğunu üstleniyoruz. Üretilen malın teslim alınarak depolanması, gideceği şehire nakledilmesi, depo tanzimi, satışın yapılacağı mağazaya ulaştırılması, elde kalan ya da geri gitmesi gereken atıl malzemenin yeniden toparlanması ve iade edilmesi (tersine lojistik) hizmetlerini vererek, stoklarını küçültüyoruz, müşterilerimizin maliyetini azaltıyoruz.
İletişim
info@tatnak.com
Gebze / Kocaeli