info@tatnak.com
Barış Mah. Koşuyolu Cad. Nakliyeciler Sitesi B Blok No: 15 Gebze / Kocaeli
Parsiyel Taşımacılık

Parsiyel Taşımacılık

Parsiyel taşımcılık (parça eşya taşımacılığı )Aynı yol ya istikamet üzerinde ki birbirinden farklı müşterilerin yüklerini, aynı kamyonet, kamyon, ya da tır ile taşıma işlemidir. Bu saye de taşınmasını istediğiniz yük, kargo, gibi farklı yükler ile bir arada taşınacak olması nedeniyle ekonomik olarak sizin için daha hesaplı olacaktır. Parsiyel eşya taşımacılığında çoğu zaman müşterilerin en büyük endişesi kendi eşyalarının diğer eşyalar ile karışabileceği telaşıdır. . Bu noktada Parsiyel taşıma İşini oldukça intizamlı yapan Sarıkamyonet  ile  bu tür karışıklıkların oluşması muhtemel değildir. Çünkü Tatnak Lojistik eşyalarınızı adreslerinden kamyona indirilme sırasına göre yerleştirmektedir. Eşyalarınız muntazam bir şekilde istiflendikten sonra kamyon içersinde süspansiyon nedeniyle yapmış ip bağlama yerlerinden eşyalarınız karışmaması için arasına büyük boy kartonlar konularak bağlanır.

Türkiye'nin Her Yerine Parsiyel Taşıma

Parsiyel taşımcılık (parça eşya taşımacılığı )Aynı yol ya istikamet üzerinde ki birbirinden farklı müşterilerin yüklerini, aynı kamyonet, kamyon, ya da tır ile taşıma işlemidir. Bu saye de taşınmasını istediğiniz yük, kargo, gibi farklı yükler ile bir arada taşınacak olması nedeniyle ekonomik olarak sizin için daha hesaplı olacaktır. Parsiyel eşya taşımacılığında çoğu zaman müşterilerin en büyük endişesi kendi eşyalarının diğer eşyalar ile karışabileceği telaşıdır. . Bu noktada Parsiyel taşıma İşini oldukça intizamlı yapan Tatnak Lojistik  ile  bu tür karışıklıkların oluşması muhtemel değildir. Çünkü Tatnak Lojistik eşyalarınızı adreslerinden kamyona indirilme sırasına göre yerleştirmektedir. Eşyalarınız muntazam bir şekilde istiflendikten sonra kamyon içersinde süspansiyon nedeniyle yapmış ip bağlama yerlerinden eşyalarınız karışmaması için arasına büyük boy kartonlar konularak bağlanır.
Bir markanın ürünleriyle ilgili depolama, nakliye konusunda gerekli tüm aşamaların sorumluluğunu üstleniyoruz. Üretilen malın teslim alınarak depolanması, gideceği şehire nakledilmesi, depo tanzimi, satışın yapılacağı mağazaya ulaştırılması, elde kalan ya da geri gitmesi gereken atıl malzemenin yeniden toparlanması ve iade edilmesi (tersine lojistik) hizmetlerini vererek, stoklarını küçültüyoruz, müşterilerimizin maliyetini azaltıyoruz.
İletişim
info@tatnak.com
Gebze / Kocaeli